Naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 6 000 artiklar Snabb leverans Fri frakt över 500 kr
Adonia Lash Alive 9 ml Adonia Lash Alive 9 ml


Artikelnummer:
ADN-0891052888582

Adonia Lash Alive 9 ml UTGÅTT

Adonia Lash Alive ger de sexiga ögonfransar du alltid har viljat ha, säkert och naturligt. Kliniskt bevisad att ge längre och fylligare ögonfransar på bara 21 dagar.

Detta skönhetsideal går tillbaka till de gamla grekerna som såg långa ögonfransar som attraktivt. Tunna, glesa fransar kan göra att ögonen ser små ut och accentuera andra tecken på åldrande runt ögonen, men Adonia Lash Alive kan leverera längre, fylligare fransar på så lite som 21 dagar. Glöm de biverkningar som förknippas med potentiellt skadliga ögonfransförlängningar. Med Adonia Lash Alive får du tjockare, längre och fylligare ögonfransar helt naturligt.

Åldrandet och även de kemikalier som ­finns i de flesta rengöringsprodukter hämmar franstillväxten betydligt - men Adonia Lash Alive ändrar på det. Detta serum är formulerad med naturliga växter som boostar hårsäckarna och hjälper till att optimera längden, tjockleken och utseendet på dina fransar.


Längre och fylligare ögonfransar med Adonia Lash Alive

  • Kliniskt testad
  • Synliga resultat på bara 21 dagar.
  • 19 ekologiska ingredienser.
  • En förpackning räcker i 9 månader.
  • Snabb och enkel applicering.
  • Inga parabener eller läkemedel.
  • Bevisad naturlig, säker och effektiv.

 

Användning

Tvätta händerna och ansiktet med milt vatten innan du applicerar Lash Alive. Använd Lash Alive en gång dagligen. Skaka tuben före användning. Doppa applikatorn i tuben och skaka försiktigt av överflödigt serum innan du applicerar. Applicera Lash Alive som en flytande eye liner längs fransraden, vid roten av både de övre och lägre ögonfransarna. Ett penseldrag på varje.

 

När dina fransar har uppnått det önskat resultat, kan du minska användningen till tre gånger i veckan. Vissa märker resultat inom tre veckor medan det kan ta nio till tolv veckor för en del att se de fantastiska resultat de önskar.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra köpte också
Inte vad du letade efter? Kanske någon av dessa är intressant