Naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 6 000 artiklar Snabb leverans Fri frakt över 500 kr


Bookmark and Share







Artikelnummer:
PROB-11

Probioform 2 liter

373 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Vad är Probioform?

Probioform är en flytande aktiv bredspektrum-probiotika med tre huvudkomponenter: Mjölksyrebakterier, Vild Jäst, samt Fotoaphotpfa bakterier. Probioform utvecklades av Dr Hiega i Japan och är ett resultat av hans 30-åriga forskning i ämnet. Slutsatsen av forskningen visar att det finns bakterier i naturen och i matsmältningssystemet som arbetar med att skapa balans och har en viktig funktion för magen. När bakteriebalansen är optimal, tillverkar bakterierna enzymer, vitaminer samt bryter ner proteiner till aminosyror. De hjälper även till med upptaget av mineraler och spårämnen. Probioform levereras i en Bag-In-Box som inte släpper in ljus eller syre och som gör att hållbarheten är ca 1 år i rumstemperatur.

Vad är probiotika?

Probiotika kallas de bakterier som stödjer kroppens arbete med att smälta och spjälka mat samt tillverka enzymer och vissa vitaminer. Den normala människans matsmältningskanal innehåller cirka 400 olika typer av probiotiska bakterier. En god population av probiotiska bakterier hindrar och minskar tillväxten av skadliga bakterier och främjar ett friskt matsmältningssystem. Probiotiska bakterier har alltid levt och verkat i symbios mellan människor, djur och växter.

Var hittar man probiotika?

Probiotiska bakterier finns över allt i naturen, framförallt hittar vi dem på gröna blad, frukter och rötter. I vår matkultur hittar vi dem på, främst obehandlad ekologiska produkter, men även i vissa ostar och mjölkprodukter. Och vårt naturliga sätt att få i oss dessa har varit via vår mat.

Varför behöver vi Probiotika?

I den bästa av världar hade vi inte behövt några kosttillskott överhuvud taget. Probiotiska mikrober i form av mjölksyrebakterier, vilda jästsvampar och photoafotopha urbakterier har alltid varit en naturlig del av vår kost. De finns på alla blad, rötter, nötter frukter eller annan föda. De probiotiska mikroberna har hjälpt oss att spjälka och smälta vår mat, bryter ner proteiner till lättupptagliga aminosyror. De skapar även enzymer och vitaminer. Man kan säga att naturen har ordnat det så att varje tugga mat innehåller den mängd probiotiska bakterier som vi behöver för att smälta den. Vi har alltid levt i en symbios och nära samarbete med bakterier och mikrober i vår omgivning. När de är i balans fungerar oftast naturen och matsmältnings-processer perfekt.



Andra köpte också
Inte vad du letade efter? Kanske någon av dessa är intressant