naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
VP-4627089432278

Argana Spa Hair oil 100ml

195 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

EcoLab ekologisk hårolja med arganolja i kombination med andra näringsrika oljor och växtextrakt passar utmärkt för dig som har färgat och skadat hår. Hårolja har många olika funktioner och kan användas dagligen. Den skyddar hårstrån mot skadliga miljöpåfrestningar samt påverkan under hårtorkning. De aktiva ingredienserna bidrar till att ge håret glans samt vårdar och ger näring till torrt och livlöst hår. Skadat hår får mycket näring och vitaminer för att återskapa sitt friska utseende. Håret blir mjukt och glansigt. Håroljan motverkar kluvna toppar och hjälper till att förbättra kambarhet. Den organiska arganoljan är laddad med vitaminer, ger näring till hårsäckar och stärker håret på hela längden. Arganolja har fuktgivande egenskaper, närar och reparerar hår. Efter regelbunden användning återfår håret sin naturliga lyster, blir glansigt och lätt att hantera, dessutom doftar gudomligt.

Fri från:
– Silikoner
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener
– Syntetiska doftämnen

Egenskaper:

Argan växer bara i Marocko. Detta unika träd är en riktig skönhetsskatt, orientalisk ”guld”. Arganolja är rik på vitamin A, E och Omega 6, Omega 9, återställer effektivt hårets struktur och reparerar extremt skadat och färgat hår, skyddar mot skadliga miljöpåfrestningar. Arganolja tränger sig djupt in i hårstrået, ger näring och stärker hårsäckarna, bidrar till att bevara elasticitet, förhindrar uttorkning av håret och ger en naturlig glans och volym. Arganolja innehåller en unik sammansättning av mineraler och vitaminer, är specifikt framtagen för att förbättra utseendet på torrt, färgat och skadat hår. Den går djupt in i hårstrået och återställer det inifrån, ger näring  och skyddar mot skadliga yttre miljöfaktorer.

Användning:

Applicera några droppar av hårolja med arganolja på fuktigt eller torrt hår, gärna på hårtopparna. Använd på en daglig basis eller vid behov. Rekommenderas att använda före eller efter att ha använt en hårtorkare eller en plattång föra att ge ditt hår fukt och styrka. Upptäck fler hårvårdsproduker.