naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
668483

Silicea Original 30 / 60 kaps

165 kr
Storlek
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:


Original Silicea är ett kosttillskott som innehåller kisel för välmående hår, hud och naglar. Kroppen kan tillgodogöra sig kisel i finfördelad form och Original silicea innehåller finfördelat mineraliskt kisel som kan tas upp i kroppen från tarmen. Original silicea finns både som kapslar och som kiselgel. Kapselhöljet är helt vegetabiliskt.


Välmående och tjockt hår, frisk hy och starka naglar
Kisel är ett spårämne som finns naturligt i kroppen och behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kollagen är ett protein som finns i bindväv och har en stödjande och sammanhållande funktion. Bindväv finns i hela kroppen och omsluter muskler, vävnader och organ.

Huden utgörs av tre lager: överhuden, läderhuden och underhuden. Läderhuden består av bindväv och innehåller blodkärl som förser huden med syre och näring samt för bort restprodukter. Det är bindväven som ger huden styrka och elasticitet. Även underhuden består av bindväv. Underhuden fungerar som ett vätskeförråd och lagrar vatten och fett i huden. Med åren minskar hudens elasticitet, vilket tillsammans med minskad fetthalt och minskad vattenhalt leder till att huden blir rynkig. Original silicea innehåller kisel som bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Dosering
1 kapsel per dag under minst 3-6 månader. Kapseln sväljes tillsammans med vätska. Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

Ingredienser
Innehåll per kapsel: 420 mg kiseldioxid vilket ger 196 mg rent kisel. Vegetabiliskt kapselhölje bestående av stärkelse och hydroxypropylmethylcellulosa.