naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser
Adonia Polishing Sand Chocolate Exfoliating Body Treatment 178 ml Adonia Polishing Sand Chocolate Exfoliating Body Treatment 178 ml


Bookmark and ShareItem ID:
ADN-0891052888797

Adonia Polishing Sand Chocolate Exfoliating Body Treatment 178 ml

649 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Adonia Polishing Sand Chocolate Exfoliating Body Treatment är en lyxig chokladpeeling behandling för din kropp. Polerar försiktigt bort ålderstecknen med denna himmelska spa-behandling i hemmet.

Ny Chokladpeeling behandling som rengör, exfolierar och får din hud att se och kännas 10 år yngre ut.


Adonia Polishing Sand är en peeling och rengöringskräm i ett. Denna revolutionerande anti-aging peeling behandling återupplivar huden på inte ett, utan två olika sätt: Först stöts det översta lagret av matt, torr hud bort och sedan skyddas den friska huden under med en uppsjö av skyddande antioxidanter så den fortsätter se yngre ut länge. Adonia Polishing Sand är en perfekt balanserad peeling som är skonsam nog för känsliga områden som halsen och bröstet, men ändå tillräckligt effektiv för att jämna ut grova områden som fötter, armbågar och knän.

 

Adonia Adonia Polishing Sand Chocolate Exfoliating Body Treatment 178 ml:

  • Exfolierar tråkig, matt, och torr hud. Skyddar känslig hud med hjälp av Resveratrol och antioxidanter från ekologiska druv- och aprikoskärnor.
  • Se resultat vid första användningen.
  • Utmärkt på hals, bröst, händer, armbågar, knän och fötter.
  • Håller huden ren och klar genom att eliminera död hud som blockerar porerna.

 

Användning

Använd minst tre gånger i veckan. Massera in i cirkelrörelser på blöt eller fuktig hud samtidigt som du duschar eller badar. Var speciellt noggrann på grova eller torra områden för att hjälpa till att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen. Skölj noggrant.