naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
721464

Dr. Hauschka Kroppslotion Ice Plant 200 ml

289 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Känn dig bekväm i din hud!

Vår hud har den nödvändiga funktionen att fungera som ett skydd mot omvärlden och reglera vår inre balans. Delar av keratinceller, oljor och svett bildar en tunn film från hudytan som kallas för syramanteln vilket skyddar oss från bakterier. För att skydda oss från att bli överhettade producerar huden svett som avdusnstar från ytan och kyler den. Om kroppens temperatur håller på att bli för låg bildas gåshud som skapar värme.

 

Temparatursensorer i huden skickar signaler till det centrala nervsystemet som ser till att värmen sprids jämnt över kroppen. På så sätt hjälper alla delar i kroppen till med att upprätthålla homeostasis som är människans naturliga inre balans. Huden har inte bara fysiska funktioner. När vi rodnar av glädje, blir bleka av rädsla, ryser eller kallsvettas, är det bara några få exempel på hur huden, som är nära sammanlänkad med cirkulationssystemet speglar vad vi känner.

 

När hudens skyddsfunktion är nedsatt kan det visa sig som en ökad känslighet. Huden blir väldigt torr vilket gör att den kliar, blir röd och flagnar. När det händer är det viktigt att tillgodose huden med stärkande vård för att öka dess naturliga motståndskraft och lindra klåda.

 

Dr.Hauschka Kroppslotion med isört kombinerar den klådstillande verkan med utvalda naturliga vegetabiliska fetter och oljor. Avokadoolja, mangosmör, mandel- och jojobaolja är särskilt lämpade för den mycket torra huden. Basenär färskpressad isörtsjuice. Denna starkt fuktbevarande växt kan bevara sin fuktbalans under de svåraste förhållanden. Denna förmåga kan växtens juice tillgodogöra huden. Den 100 % rena juicen är bra mot mycket torr hud.

  • Effektiv på torr hud med klåda visat i kliniska och dermatologiska tester
  • Mild hudvård, därför även lämplig för barn
  • Helt fri från parfym/eteriska oljor

 

Dr.Hauschka Kroppslotion Ice Plant är en idealisk kroppslotion för den dagliga vården av torr hud som kliar. Den ger rikligt med fukt och stärker därigenom hudens motståndskraft och ger samtidigt en mjuk och behaglig känsla.