naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
880880

Binda super plus ultratunn 12 st EKO

34 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Natracares binda Super Plus utan vingar är en ultratunn binda för rikligt till mycket rikligt flöde eller till natten. Bindorna har ett svalt och luftigt ytskikt av ekologisk bomull som låter huden andas. Bindor är enskilt förpackade i en ficka av papper

Natracares ekologiska bindor är bra för alla som vill ha naturliga material närmast kroppen och speciellt sköna för dig som har känslig hud eller ofta drabbas av svampinfektioner eller andra återkommande underlivsbesvär. 

Antal: 12 st

Storlek: Super+ utan vingar

Material: Ytskikt av ekologisk bomull, cellulosamassa, spärrskikt och absorbenter av majsstärkelse. Omslaget är tillverkat av cellulosa stärkelse och ytterförpackningen är tillverkad av returfibrer. Tillverkade i Sverige.

Eko-Fakta: Tillverkad av certifierad ekologisk bomull och Svanenmärkt. Natracare arbetar med en komplett livscykelanalys från råvara till slutprodukt för att försäkra sig om att de gjort allt de kan för dig och vår miljö. Som bevis för detta är deras bindor och trosskydd med ytskikt av bomull miljömärkta med Svanen. Bindorna är miljövänliga och komposterbara.

Giftfri-Fakta: Klorfria, biologiskt nedbrytbara och helt fria från parfymer, plast, syntetmaterial, latex, bekämpningsmedel och kemikalier. Endast ren ekologisk bomull närmast huden!