naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
LP-9318827300021

Peking Royal Jelly 1000 mg 30 amp (röd)

439 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Gelen är rik på proteiner och innehåller naturligt kollagen.

  • Kollagen är ett protein som bygger upp bl.a hudens bindväv.

När vi åldras minskar hudens förmåga att nybilda kollagen. Bidrottning gele är därför ett utmärkt tillskott för den som vill hålla huden ung, mjuk och smidig. Dessutom är Bidrottningele rik på pantotensyra som inverkar gynnsamt på huden, hårväxten och naglarna.

Traditionellt har Bidrottninggele använts av Kinesiska kvinnor för att främja femininiteten. Gelen är hormonreglerande och kan hjälpa mot PMS, klimakteriebesvär och humörsvängningar. Enligt kinesiskt sätt att se fungerar Bidrottningele ”öppnande” och ”utvidgande”vilket hjälper kvinnor som har blockeringar och spänningar och kan därför hjälpa de som lider av menstruationskramper och svårigheter att slappna av sexuellt.
Bidrottninggele rekommenderas av traditionellt orienterade kinesiska läkare för att främja fertiliteten.
Men inte bara kvinnor kan bli hjälpta, menar man, utan även män kan använda den för att höja vitaliteten. Gelen sägs kunna stimulera sädesproduktionen hos män och ge en mer levnadsduglig säd.

Bidrottningelens hormonreglerande egenskaper kan vara ett ypperligt sätt att komma till rätta med mycket torr hy.
Gelen innehåller även Acetylcholine, ett ämne som hjälper till vid överföringen av nervsignaler mellan kroppens celler.

Näringsinnehåll i Bidrottningele: vitamin A, hela B komplexet som B1, B2, B6, B12, B5( pantotensyra), biotin, folsyra och inositol( som främjar hårväxten), C, D och E. 
Mineraler: calcium, koppar, järn, fosfor, potassium, silikon och svavel.
Bidrottninggelen innehåller likaså 18 enzymer, 19 proteiner och aminosyror samt 28 andra ämnen(bl.a fruktos och glukos) Ca 4 % av innehållet har man inte kunnat identifiera.

Användningsområden och dosering: Kapslar á 500 mg- Kan användas dagligen, som ett allmänt stärkande kosttillskott eftersom gelen är så rik på naturliga näringsämnen. Denna dosering är bra för den som vill främja regelbundna menstruationer eller har lindriga PMS eller klimakteriebesvär. Vid regelbundenanvändning syns resultatet framförallt på huden och håret.

Kapslar 1000 mg- Kan även denna användas dagligen som ett allmänt stärkande kostillskott.
Efter ett par månader med 1000 mg kan dosen reduceras till 500 mg. 1000mg per dag rekommenderas vid svårare PMS och klimakteriebesvär, vid långvarig stress, hormonrelaterad ungdomsacne, mycket torr hy eller torra eksem, vid onormalt håravfall, för att främja lusten och fertiliteten.

1000mg ampuller med chisandra:  Samma som ovan fast med en mer uppiggande effekt. Kan med fördel tas, även av män, i samband med träning och idrott. Mot lindrig nedstämdhet och trötthet.