naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser
Prime Kreatin+ Lemon Lime / Tropic 495 g Prime Kreatin+ Lemon Lime / Tropic 495 g


Bookmark and ShareItem ID:
399758

Prime Kreatin+ Lemon Lime / Tropic 495 g

189 kr
Smak
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Prime Kreatin+ innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och effekt: Mikroniserat kreatinmonohydrat som är den vanligaste formen av kreatin och 100 % rent. Trikreatin malat som ger ett högre upptag i kroppen än vanligt kreatinmonohydrat och fungerar även för dig som har låg respons på vanligt kreatin. Är snällare mot magen. Den tredje ingrediensen kreatinnitrat, har ett mycket snabbt upptag och ökar mängden kväveoxid (NO) i kroppen vilket bidrar till bättre pump.

  • Ger snabb muskelökning
  • Förbättrar din återhämting
  • Förbättrar din uthållighet och stryka

Prime Kreatin+ fungerar som en återuppladdare av energin i musklerna och påverkar prestationsförmågan på flera sätt, främst genom en ökad anaerob uthållighet (träning utan tillräcklig tillgång av syre, t ex i styrke-, sprint- eller intervallträning), vilket ger dig såväl ökad styrka och muskelvolym som explosivitet och uthållighet.

Bakom kreatin finns det mycket forskning med positiva resultat och kan användas av alla sportutövare som vill ha bättre styrka, uthållighet och återhämtningsgrad inom sin sport.

Rekommenderad dosering:
Blanda en rågad tesked (~5 g) med 2-3 dl vatten en gång per dag i samband med träning. På träningsfria dagar blanda en rågad tesked (~5 g) med 2-3 dl vatten och drick på morgonen.

Innehåll per servering en skopa (5,5 g)
Kreatinmonohydrat 2,5 g
Kreatinnitrat 1.0 g
Trikreatinmalat 1.5 g

Näringsvärde per 5,5 g 
Energi 0 kcal
Protein 0 g
Kolhydrater 0 g
Fett 0 g


Ingredienser
Kreatinnitrat kreatinmonohydrat, trikreatinmalat.

 

Övriga ingredienser TROPIC:
Naturliga aromer, sötningsmedel Ace-K (E950), aspartam (E951), färgämne karoten (E160a).

Övriga ingredienser LEMON / LIME: Naturliga aromer, sötningsmedel Ace-K (E950), aspartam (E951), färgämne klorofyllinkopparkomplex (E141).

 

Information:
Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader. Förvaras torrt och väl förslutet samt oåtkomligt för barn.

 

Allergiinformation:
Innehåller en fenylalaninkälla.