naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser
Adonia Bronzing Serum 60 ml Adonia Bronzing Serum 60 ml Adonia Bronzing Serum 60 ml


Bookmark and ShareItem ID:
ADN-0891052888629

Adonia Bronzing Serum 60 ml

615 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Adonia Bronzing Serum är en partnerprodukt till Bronzing Glow. Det är ett serum som fungerar ungefär som en lotion och är gjord för användning på ansikte, hals, händer, armbågar och fötter (eller någon annanstans där du inte vill använda spray). Du får en fin jämn solbränna även i områden som är svåra att nå.

Bara applicera, klä på dig och gör dig redo att visa upp din nya fräscha solbrända kropp. Torkar på några sekunder, ingen orange färg, inget kladd och ingen lukt. Adonia Bronzing Collection fläckar inte dina kläder och din perfekta solbränna kommer att hålla i dagar. Adonia Bronzing Serum har varit en av de hetaste trenderna i Hollywood. Många av de bästa A-kändisarna, inklusive Tori Spelling och Megan Fox använder den redan.

 

Adonia Bronzing Serum:

  • Härlig doft.
  • Inga ränder.
  • Lätt att applicera.
  • Ingen ful orange färg.

 

Användning

Applicera serumet istället för fuktighetskräm på ren och torr hud. Använd till ansikte och hals, blanda ut omkring käkben och hårfäste, undvik ögonbrynen. Tvätta händerna med tvål efter användning. Applicera en gång dagligen tills du uppnår önskad färg. Då applicerar du en eller två gånger i veckan för att upprätthålla den bronserade glöden.