naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser
Adonia Stemu Lift Serum 30 ml Adonia Stemu Lift Serum 30 ml


Bookmark and ShareItem ID:
ADN-0891052888636

Adonia Stemu Lift Serum 30 ml

891 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Adonia Stemu Lift Serum minskar djupa rynkor och slapp hud med växtstamceller. "Kliniskt bevisad att reducera djupa rynkor och slapp hud med 43% inom 9 dagar och 69% efter 8 veckor". Denna banbrytande formel använder en egen blandning av växtstamceller och ekologiska växter för att reducera djupa rynkor i ansiktet, slapp hud, hudmissfärgningar och mörka ringar under ögonen.

Efter 25 års ålder börjar hudens stamceller bli tröga, det gör att huden börjar förlora sin förmåga att reparera sig själv vilket leder till rynkor och slapp hud som blir värre allt eftersom åren går. Svaret är en speciell blandning av stamceller från växtriket som ­nns i Adonia StemuLift som hjälper hudens stamceller att vända åldrandet och återställa huden till dess en gång släta och ungdomliga utseende.

Stemu Lift Serum tränger ned i de djupaste hudlagren för att få igång hudens reparation. När naturliga växtstamceller kombineras med Adonia´s blandning av 21 ekologiska växter hjälper denna dynamiska duo till med att bygga upp strukturen på huden och fylla upp rynkor från insidan och ut. Och om du inte vill ta oss på orden så har detta anti-aging kraftpaket kliniskt bevisat att förbättra synliga tecken på åldrande såsom djupa rynkor och slappa hud på bara 9 dagar - naturligt och säkert.

 

Adonia Stemu Lift Serum 30 ml

  • Kliniskt bevisat att reducera synlighet av rynkor med 43% inom 9 dagar.
  • 69% reducerad synlighet av rynkor efter 8 veckor.
  • Reducerar djupa rynkor, slapp hud och fina linjer.
  • Säker och naturlig.
  • Reducerar hudmissfärgningar, inklusive mörka ringar och solskador.
  • Reducerar "kalkonhals" och "halsrynkor".

 

Användning

Använd en mängd, stor som en pärla för hela ansiktet. Applicera två gånger dagligen på rent och torrt ansikte. En gång på morgonen och en gång innan läggdags. Du kan också använda på hals och dekolletage två gånger dagligen. Överskrid inte tre applikationer per dag.