naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
764100

Lerosett för fet hy 70 ml

90 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Lerosett är en ansiktsmask baserad på afrikansk lerart. Lerosett är den naturliga djuprenande acneprodukten mot fet och oren hy.
 

  • Lerosett är baserad på en afrikansk lerart som innehåller aktiva beståndsdelar som effektivt rensar upp och renar pordjupt. 

 

Lerosett normaliserar talgkörtlarnas fettproduktion, suger upp överflödigt fett och avlägsnar grogrunden för fet och oren hy.  Leran renar också huden från döda hudceller.  Detta stimulerar hudens bildande av nya friska celler som gör huden ung och fräsch.  Porerna täpps inte till utan huden andas normalt.

 

Användning: Kan användas både på kroppen och ansiktet. Leran är så pass mild att du slipper irritationer, rodnader eller andra biverkningar på huden.  Du använder leran genom att stryka på den plats som behöver djuprengöras. Låt det torkas i 15-25 minuter och skölj rikligt med ljummet vatten.

 

Du kan använda Lerosett regelbundet varje dag upp till 2 veckor tills du uppnår önskad resultat. Därefter kan man underhålla huden med att använda Lerosett 1 gång i veckan.

 

Kan även användas för att tvätta håret för att få bukt med fetthår. Fungerar även för hår som inte har problem med fett. En djuprengöring är alltid bra för håret och hårbotten.

 

Fukta håret, massera in Lerosett, låt leran sitta i några minuter, skölj extra noggrant.  Upprepa om så önskas.  Du kan tvätta håret med Lerosett så ofta du önskar.

 

Ingredienser: Moroccan-lava-clay, aqua, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate