naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and Share







Item ID:
111244

Adapt Life 60k

228 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Adapt Life® är ett kosttillskott som innehåller det dokumenterade och patentskyddade komplexet ADAPT 232 S. Det består av polyfenoler, lignaner och triterpenoider från adaptogenrika växter samt pantotensyra.

Adaptogener ökar cellens produktion av skyddande *HSP72-proteiner (Heat Chock Proteins) vilka lägger sig som ett hölje runt molekyler som är utsatta för påverkan vid stress och belastning. 

Dosering (vuxna och barn över 12 år): 2 kapslar i samband med frukost eller före mental och fysisk ansträngning. Dubbla dosen vid behov. Den maximala dagsdosen 4 kapslar bör ej överskridas.

 

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), patenterat komplex framställt av rosenrot, schisandrafrukt och rysk rot, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), kalciumpantotenat (vitamin B5), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), Tiaminmonohydrat (vitamin B1).

 

Vegetabiliska kapslar. 

 

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.