naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
628396

Pharma Nord Influ-Zink 60 tabl

69 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Influ-Zink är välsmakande sugtabletter med organiskt bundet, biotillgängligt zink och naturligt C-vitamin från acerola.  Zink och vitamin C bidrar till ett normalt fungerade immunsystem.

Sugtabletterna säkerställer att de aktiva ingredienserna snabbt levereras till slemhinnorna i munhålan och halsen. Ett relativt högt intag av Influ-Zink kan vara användbart under 7-10 dagar, beroende på omständigheterna.

 

Rekommenderat dagligt intag och användning:

3-6 tabletter dagligen. Det rekommenderas att ta en tablett varannan timme efter det att man först börjar märka av en förkylning. Tabletten ska smälta på tungan och inte sväljas. 

 

Innehåll per dagsdos: 1 tablett %DRI* 4 tabletter %DRI*
Vitamin C 15 mg 19% 60 mg 75%
Zink 2,5 mg 25% 10 mg 100%

* Dagligt referensintag (DRI)

 

Ingredienser: Sötningsmedel (xylitol), maltodextrin, smaksförstärkare (glycin), Vitamin C (Acerola körsbärsextrakt), arom (apelsin), zinkglukonat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

Innehåller sötningsmedel. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

 

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.