naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
535369

Kwai 300 mg 50 tabl / 100 tabl

122 kr
Storlek
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Kosttillskottet Kwai vitlökstabletter består av torkat vitlökspulver baserat på kinesisk vitlök som är särskilt rik på aktiva ämnen.

 

Innehåll per dagdos (1 kapsel):

Vitlökspulver 300 mg

 

Rekommenderat dagligt intag (vuxna och barn över 12 år): 1 tablett två gånger dagligen. Tabletterna intas med vatten i samband med måltid. 


Ingredienser: Torkat vitlökspulver (Allium sativum), sötningsmedel (socker), fyllnadsmedel (laktos), klumpförebyggande medel (talk), fyllnadsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, cellulosapulver), vegetabilisk olja, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumstearat), gummiarabicum, povidon, ytbehandlingsmedel (karnaubavax, bivax).

 

Nettokvantitet: 100 tabletter.

Effekten av särskilda blodförtunnande läkemedel, t.ex. Waran (warfarin), kan förstärkas om vitlök används samtidigt. Du bör därför rådfråga din läkare om du tar blodförtunnande läkemedel.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.