naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
Q-GSH

QS Liposomalt glutation 50 ml

499 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Quicksilver Scientific's reducerade glutation i liposomal form ger ett mycket effektivt upptag. Glutation är ett ämne som finns i nästan varje levande cell i våra kroppar. De högsta koncentrationerna finns i levern, bukspottkörteln, mjälten, njurarna och i ögonen. Kroppen använder glutation för avgiftning av celler och som stöd i produktionen av vita blodkroppar. Det är därför en mycket viktig komponent för immunförsvaret. Glutationsnivåerna i kroppen avtar med ålder. Glutation tas upp mest effektivt i reducerad form. 

Storleken på liposomerna i denna formula är i genomsnitt 100- 130 nm, vilket ger ett optimalt upptag. Varje dos /pumptryck ger 50 mg reducerat glutation i liposomal form med smak av mint och citrus. 

Liposomer 
Liposomer är mikroskopiska sfärer med ett eller flera skikt uppbyggda av fosfolipider som kapslar in en ämnet för att undgå matsmältningsprocessen, vilken annars vanligen försämrar eller begränsar absorption av ämnet. Fosfolipider är de grundläggande byggstenarna i cellmembranen hos alla djur och växter. 

Förvara flaskan stängd i kylskåp. Öppnad flaska används inom 30 dagar.
 

Näringsdeklaration
1 ml innehåller: % RDI
Natrium 7 mg  
Glutation (reducerat) 100 mg  
Fosfatidylkolin (från renat solroslecitin) 84 mg  


Övriga ingredienser: Vatten, glycerol, etanol, fosfolipider, alfa-tokoferol (antioxidationsmedel), eterisk olja av citrus, eterisk olja av mint.

Dosering: 2 pumptryckningar 1 ggr/dag (doser per burk: 50)

Användning: 1 pumptryckning = 0,5 ml
Anmärkning: Förvaras kallt. Öppnad flaska används inom 30 dagar.