naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
628479

Pharma Nord Bio-Marin Plus 70% 90 kaps / 180 kaps

179 kr
Storlek
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

70% Omega 3, berikad med folsyra och vitamin B12
Den speciella tillverkningsmetoden vid produktionen av Bio-Marin Plus nästan fördubblar den biologiska tillgängligheten och upptagligheten av nyttiga fria fettsyror. Ett matsmältningsenzym kallat lipas spjälkar fettsyror till deras fria form, men i Bio-Marin Plus har denna spjälkning redan ägt rum. De är med andra ord redan fria och redo att tas upp av organismen. Dessutom är koncentrationen av Omega 3 hela 70%, den hittills högst uppnådda.


Kvaliteten på olika fiskoljor varierar, så det gäller att vara uppmärksam när man väljer produkt. På senare år har ny teknik gjort det möjligt att framställa fiskolja i form av lättupptagliga fria fettsyror. Om du vill vara säker på att få ett preparat, som innehåller högsta koncentration av dessa nyttiga fettsyror ska du välja Bio-Marin Plus. Råvaran har också sigillet PureMax, det renaste havet kan erbjuda. Det innebär fisk från Nordatlanten och Stillahavet, som underkastas en extra noggrann kvalitetskontroll och rensningsprocess för att säkra lägsta möjliga nivåer av oönskade föroreningar, långt under de nivåer som gäller för färsk fisk.

 

Lika nyttigt som färsk fisk
Finska forskare har utfört en 15 veckors interventionsstudie, som visar att Bio-Marin var lika effektivt som intag av färsk fisk 4-5 gånger i veckan när det gällde att sänka blodfetterna. Bio-Marin Plus har dessutom tillförts vitamin B12 och folsyra för att ytterligare förstärka de hälsosamma effekterna av fiskoljan. Forskare rekommenderar i dag ett intag på mellan 1-2 gram Omega 3 om dagen. Bio-Marin Plus hjälper dig att lätt uppnå en sådan nivå. Kombinera med färsk fisk 2-3 gånger i veckan så har du ett fullgott skydd.


Rekommenderad daglig dos:
1-4 kapslar dagligen. Sväljes hela tillsammans med mat. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Förvaring:
Förvaras i rumstemperatur, utom räckhåll för små barn.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

 

Innehåll per dagsdos:

  1 kapsel % RDI * 4 kapslar % RDI *
Fiskolja
varav Omega-3-fettsyror
500 mg Ej fastställt 2000 mg Ej fastställt
EPA 38% 190 mg   760 mg  
DHA 22% 110 mg      440 mg  
andra Omega-3 10%         
Folsyra  100 μg    50%   400 μg 200%
Vitamin B12 1,0 μg   100% 4,0 μg 160%

 

* % RDI = procent av rekommenderat dagligt intag