naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
VP-4627089432162

EcoLab ekologiskt schampo med macadamiaolja, 350ml

125 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Ekologiskt schampo med macadamia olja vårdar håret skonsamt samt reparerar skadat hår på djupet. Det ger lyster och mjukhet till håret utan att tynga ner eller skapa en fet känsla. En professionell hårvårdsprodukt som erbjuder hög kvalitet till ett bra pris. Schampot är helt naturligt, djupt hårvårdande och drygt att använda. Detta näringsgivande ekologiska schampo med macadamiaolja är speciellt anpassat för tunt och frissigt hår. Oljan är gjort av macadamianöten som är rik på näringsämnen och återskapar effektivt hårets friska glans. Schampot innehåller även extrakt av organisk sophora japonica blommor som är rika på vitamin C och stimulerar hårtillväxt. Extrakt av hamamelis normaliserar den naturliga balansen av produktion av fett i hårbotten samt lugnar irritation och klåda.

Egenskaper:

Macadamia kommer ursprunligen från Australien där det uppfattas som en helig växt. Macadamianötter har unika välgörande egenskaper tack vare en hög koncentration av vitaminer och mineraler som exempelvis E-vitamin, koppar, zink och olika B-vitaminer. Olja av macadamianötter har också utmärkt vårdande egenskaper. Den vårdar effektivt tunt och ömtåligt hår,  reparerar skadat och färgat hår.

Innehåller 98,5% organiska ingredienser.

Fritt från:

– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener
– Syntetiska doftämnen
– SLS, SLES

Användning:

Applicera i fuktigt hår och arbeta upp ett lödder. Skölj noga. Passar för dagligt bruk. Komplettera med balsam som passar ditt hår.

 

Aqua, Hamemelis Virginiana extract, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Organic Sophora Japonica flower extract, Cocamidopropyl Beatine, Macadamia Oil, Aesculus Hippocastanus, Glycerin, Sodium Chloride, Perfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Cl 16035.