naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
505222

IQ Medical AB Lyprinol 50 kaps / 100 kaps

333 kr
Storlek
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

 

Den patenterade tillverkningsmetoden av Lyprinol är unik och du får en stabil olja där alla verksamma beståndsdelar finns i samma mängd i varje kapsel. I dag vet forskare att det är denna unika kombination av fettsyror och naturliga fettlösliga antioxidanter som gör Lyprinol höggradigt effektivare än vanligt musselpulver.

 

Lyprinol, den äkta musseloljan. Oljan gör dig smidig och mjuk.

Den patenterade tillverkningsmetoden av Lyprinol är unik och du får en stabil olja där alla verksamma beståndsdelar finns i samma mängd i varje kapsel.

 

Detta visar att Lyprinol skiljer sig dramatiskt från andra produkter som hävdar att de innehåller samma ämnen i tabletter eller pulverform. Original Lyprinol går ej att kopiera. Genom sitt innehåll av naturliga fettsyror och antioxidanter påverkar Lyprinol organismen helt naturligt och du kan vid användandet av Lyprinol uppleva en positiv inverkan på andningsorgan och luftvägar. Detta är dokumenterat i en internationell vetenskaplig studie. Innehållet av naturliga fettsyror och antioxidanter gör att Lyprinol har flera egenskaper om är positiva för din kropp. Lyprinol kan därför tas dagligen som ett näringstillskott för att må bättre.

 

Dosering

För ökad smidighet: 4 kapslar per dag i 2-4 veckor, därefter 1-2 kapslar per dag.
Som näringstillskott: 1-2 kapslar per dag.

 

Ingredienser

Olivolja, patenterad extrakt Lyprinol GLM, e-vitamin
Kapsel: gelatin, sorbitol och glycerin.
Så här många procent innehåller Lyprinol av de olika fettsyrorna: omega-3 (34.7%), omega-6 (10.0%), omega-7 (5.9%), omega-9 (49.4%).

 

Innehåll per kapsel

Olivolja 100mg
Patenterad extrakt Lyprinol GLM 50 mg
E-vitamin 0,3 mg