naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
539502

LitoMove Pulver 200 gr

275 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Nya mer användarvänliga LITOMOVE® har bättre effekt och dagsdosen är därför halverad!

Den höjda effektiviteten och förbättrade användarvänligheten är baserad på forskning och utveckling utifrån insikten att konsumenten upplever att 6 kapslar om dagen är alltför många.

 

Nya LITOMOVE® baseras på helt nya studier

Nya LITOMOVE® med Rosenoider® är ett resultat av flera års studier av olika sorters nypon världen över. Studien har genomförts tillsammans med Parker Institutet som innefattar utförliga tester i fem olika laboratorier. Studien bygger vidare på de tidigare vetenskapliga studierna som ligger till grund till nuvarande LITOMOVE®.

 

Nya LITOMOVE® innehåller Rosenoider®

Nyponets aktiva ingredienser har kartlagts och under detta arbete identifierades Rosenoidkomplexet som den optimala sammansättningen av nyponets aktiva ingredienser. Det är även ett unikt patenterat komplex; vitamin C, karotener, flavonoider, triterpensyror och galaktolipider. Dessa fungerar på olika sätt för att bidra till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Ingen enskild ingrediens kan ge samma optimala effekt. Nya LITOMOVE® är den enda produkten på marknaden som innehåller Rosenoider®.

 

Nya LITOMOVE® innehåller naturliga strandnypon med hög andel aktiva ingredienser som växer vilt på Andernas sluttningar.

För att hitta strandnypon med högst andel aktiva ingredienser har vi letat över hela världen. Efter att ha genomfört åtskilliga tester fann vi dem på Andernas sluttningar i Chile där de växer vilt. Dessa strandnypon använder vi i nya förbättrade LITOMOVE®. Nyponen har aldrig utsatts för besprutning eller konstgödsel, allt sker på naturens villkor vilket är viktigt för oss.

 

Nya LITOMOVE® innehåller inga onödiga kärnor!

Vi har tagit bort kärnorna ur nya LITOMOVE®. Vår forskning som är dokumenterad via Parker institutets kliniska studie har visat att nyponkärnor inte har någon som helst effekt och därför är det ingen mening att ha dem kvar i produkten eftersom de bara upptar plats.Viktiga ingredienser
• Strandnyponpulver med Rosenoider®
• Vitamin C

 

Produktegenskaper

• Nyponpulver med Rosenoider® bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.
• Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

 

Dosering

• Pulver: 1 dosmått (2,5g) dagligen. Pulvret kan blandas med vatten eller juice, strös på yoghurt, filmjölk eller liknande.