naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
632059

Sandpharm Cynatine FLX 50 mg 90 tabl

179 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:
Skelettet är en komplicerad konstruktion av leder, muskler, benbrosk och ligament. De är beroende av varandra för att rörelserna skall fungera normalt.
 
Lederna är skelettets gångjärn. De kan kärva och bli stela i mellanåt. Det kan bero på vår livsstil – statiska aktiviteter – monotont arbete – träning på gym – idrottande – stillasittande framför dator med mera. Och åldersrelaterade rörelsebegränsningar. 
 
  • Då kan det vara klokt med ett funktionellt, väldokumenterat ledtillskott.
 
Cynatine FLX innehåller vattenlösligt keratin, aminosyror, glutation, svavel, cystein och vitamin C. De har stor betydelse för broskets och benstommens normala funktioner.
 
KERATIN är ett kroppseget svavelhaltigt långfibrigt protein som tillhör en grupp fibrösa   proteiner med en särskild struktur av de ingående aminosyrorna.
 
Keratin är ett extremt starkt protein och är ett nyckelprotein vid bildandet av ledbrosk. Keratin ger vävnader struktur och stadga. Keratinet i Cynatine FLX har gjorts vattenlösligt genom en patenterad tillverkningsprocess som ger proteinet dess unika egenskaper. Det gör att kroppen snabbt och effektivt kan ta upp keratinet som i sin tur hjälper till att bygga upp stötdämpande, fibrösa polymerer, byggstenar i lederna.
 
Innehåll per dagsdos: 3 tabletter
Vattenlösligt keratin 150 mg
Vitamin C   15 mg / 19 % RDI*
*% RDI = procent av rekommenderat dagligt intag.

Ingredienser: Keratin, vitamin C, Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa E460, dicalciumfosfat E341, krosskaramellos natrium E468). Ytbehandlingsmedel (vegetabilisk magnesiumstearate E470B, hydroxy propylmetyl cellulosa E464).

Dosering: 3 tabletter dagligen.

Förpackning: 90 tabletter.
 
 
GLUTATION består av aminosyrorna glutaminsyra, cystein och glycin som hjälper till att transportera aminosyrorna till kroppens ledsystem.
 
SVAVEL är centralt grundämne för att bygga upp vävnader och skelett.
 
CYSTEIN är rikt på svavelmolekyler. När de binds till varandra bildas en stark förening         som medverkar till keratinets strukturella styrka.
 
Med tre tabletter Cynatine FLX om dagen kan lederna bli kännbart skönare.
 
Cynatine FLX är en originalprodukt som är resultatet från mer än 40 års framgångsrik ledforskning med vattenlösligt keratin vid Wellington School of Medicine and Health Science, Wellington, Nya Zeeland.