naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
864322

Otosan spray 50 ml

136 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Effektiv behandling
När örats eget rengöringssystem av en eller annan anledning inte fungerar kan en ”vaxpropp” bildas. Om den inte tas bort kan den leda till problem, t.ex. försämrad hörsel, pip- eller susljud, känsla av lock för öronen, irritation och andra smärtsamma besvär.

Den unika sammansättningen av de aktiva komponenterna i Otosan Spray gör att den går att använda till att ta bort en uppkommen vaxpropp men framför allt är den utmärkt för att förebygga uppkomsten av en ny. Mixen av ingredienser i sprayen kombinerar den isotona saltlösningens rengörande effekt mot vax med Tea Treeoljans desinficerande effekt. Nedan beskrivs samtliga komponenter och dess egenskaper.

För att uppnå maximal tolerans innehåller sprayen varken färgämnen eller konserveringsmedel och det är ett säkert sätt att upprätthålla en bra hygien i öronen.

Naturliga ingredienser
Otosan Spray bygger på den kunskap och erfarenhet som vunnits under år av vetenskaplig forskning. En sammansättning av olika biologiska ingredienser, 100 % ekologiskt odlade, har blivit till en färdig produkt. Här beskrivs ingrediensernas olika egenskaper.

Isoton saltlösning: rengörande mot vax.

Tea Tree-olja: desinficerande effekt.

Citron: renande effekt.

Kamomill: lindrande och lugnande effekt.

Ringblomma: antiinflammatorisk effekt.

Aloe Vera: 
fuktighetsbevarande effekt.

Malva: mjukgörande effekt.