naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
548297

Great Earth NSP 1-4 (3 mån förbrukning) starka

930 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Produkten är sammansatt:

  • för motionärer
  • hårt arbetande
  • de som vet med sig att de slarvar med kosten

 

Kan jag få allt jag behöver i en tablett?

Det är klart möjligt att få alla vitaminer och mineraler i en multivitamintablett, men det går inte att få en tillräcklig mängd av var och en. Tabletten skulle bli alldeles för stor och för svår att svälja.

NSP 3-månaderskur innehåller vitaminer och mineraler för tre månaders förbrukning och i förpackningen hittar du en burk av följande:

  • Super Hy-vitamin Extra Starka
  • Super Multi Minerals Extra Starka
  • Super Oxy-E 400 Extra Starka
  • Super C-Complex 1000 Extra Starka

Fördelen med att ha vitaminerna och mineralerna åtskilda ger dig också möjligheten att ta dem vid olika tillfällen under dagen.

 

Detta program förser dig med en stabil grund av viktiga vitaminer och mineraler, som passar de som  I princip borde alla använda sig av ett kosttillskottsprogram för att vara säkra på att de verkligen får i sig en tillräcklig och varierad mängd av alla näringsämnen. Beroende på näringsämnenas interaktiva natur brukar den generella regeln vara: Ju mer variation desto bättre.

 

NSP är vårt populäraste program. NSP´s framgång beror på att ett stort antal av våra kunder är så nöjda och har fortsatt att använda programmet under många år. 3-månaders paketet är enkelt och näringsrikt.

 

Alla NSP produkterna är baserade på aktiva vitaminer, och portamins mineraler. Både Super Hy-Vitamins och Super C-Complex är depåtabletter som ger dig en gradvis utsöndring av vitaminerna. Super Hy-vitamins innehåller en stor mängd av B-komplexet och är bra när man känner sig lite trött och hängig. När man tar NSP behöver man normalt inte ta några andra vitamin- eller mineraltillskott. Ett 3-månadspaket innehåller 4 st. Extra Starka NSP (NSP 1-4) burkar.

Redan efter kort tids användning av NSP bör du märka en skillnad.