naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
627703

OmniVegan 90 tab

159 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Vad symboliserar namnet Vegan i detta kosttillskott?

 

OmniVegan Multivitamin som är den första produkten i vår Veganserie. Omnisym Pharma har valt namnet “Vegan” för att symbolisera att vi vill erbjuda en ny ren produktserie som kan användas av alla; veganer, vegetarianer och alla andra som vill ha ett kosttillskott av hög kvalitet. OmniVegan innehåller endast väldokumenterade och effektiva ingredienser. Kosttillskottet har dessutom en extra dimension, då du som konsument kan vara säker på, att tillskottet inte innehåller några oönskade animaliska ingredienser.

Varför är OmniVegan multivitaminen du kan lita på?

 

Många råvaror är svåra att genomskåda och är inte alltid klart och tydligt deklarerade på etiketten. Omnisym Pharma har en lång erfarenhet av att producera rena kosttillskott fria från oönskade ”dolda” ingredienser. Vi har full dokumentation och spårbarhet av alla ingredienser och deklarerar tydligt alla ingredienser. Omnisym Pharmas Veganserie representerar därför ett smart alternativ för den medvetna konsumenten. Ett rent kosttillskott – rakt igenom, inga konstigheter!

Omnivegan är registrerat hos Vegan Society  

 

Vegan Society har kontrollerat ingredienserna i tillskottet och vegangodkänt produkten. Vegan Society är en icke-vinstgivande organisation som grundades 1944 och lanserade begreppet ”vegan”. Organisationen är världens första inom området och produktens märkning medVegan Society-symbolen är din garanti för attOmniVegan är 100 % vegansk.

Vilka nya och effektiva former av vitaminer och mineraler innehåller OmniVegan?

 

OmniVegan är ett innovativt kosttillskott i många avseenden – inte bara för att du som konsument kan vara säker på att tillskottet är fritt från oönskade och dolda animaliska ingredienser. Upptaget av vitaminerna och mineralerna är minst lika viktigt för att konsumenten ska få ut optimal effekt av kosttillskottet. Omnivegan innehåller flera av de mest aktiva vitamin- och mineralformerna som tas upp effektivt i kroppen:

K2-vitamin i form av menakinon – bidrar till att bibehålla ett normalt skelett.

Pantotensyra i form av koenzym pantetin – kan eventuellt förbättra fettbalansen i blodet.

Niacin i form av inositolhexaniacinat – man undviker problem med rodnad som kan uppstå vid användning av vanliga niacinkosttillskott.

B12-vitamin i form av metylkobalamin – en biologiskt aktiv och lättupptaglig form av vitamin B12.

Zink och mangan i form av pidolater – organiskt bundna mineralkomplex som absoberas effektivt i kroppen.

Järn och koppar i form av bisglycinater – organiskt bundna mineralkomplex som absorberas effektivt i kroppen. Kelaterat järn är skonsamt för magen.

Kisel i form av kolinstabilserad ortokiselsyra – en bra kiselkälla som innehåller lika mycket kisel som 750 mg åkerfräkenextrakt.

 

Komplett innehållsförteckning se "Mer information" till höger på denna sida.

För en mer detaljerad beskrivning ladda ner vår broschyr om OmniVegan.