naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and Share







Item ID:
841783

MorDHA 60 kaps

292 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

DHA är en omega-3 fettsyra som överförs till ditt barn under graviditet och amning (i bröstmjölk). Moderns intag av DHA bidrar till att ögonen och hjärnan utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas.


En gynnsamm effekt uppnås om gravida och ammande kvinnor konsumerar 200 mg DHA per dag utöver det rekommenderade dagliga intaget på 250 mg DHA och EPA för vuxna.



MorDHA är ett högkvalitativt Omega-3 tillskott som ger dig hela 480 mg DHA per kapsel. MorDAH kapslar produceras med högkoncentrerad fiskolja från djuphavsfisk och har en frisk citronsmak utan fiskliknande eftersmak. Naturliga färgskillnader mellan kapslarna kan förekomma på grund av tillsatsen av naturlig citronolja.



I framställningen av MorDHA används naturligt CO2 istället för kemiska lösningsmedel - därmed skyddas slutprodukten från oxidation.


MIRADOXAN är en balanserad blandning av rosmarin- och tocoferolextrakt som gör att MorDHA behåller sin fräschör. Rosmarinextraktet framställs genom miljövänlig superkritisk CO2 extraktion, precis som Omega-3 oljorna.



Ingredienser: Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk (ansjovis, sardin
och makrill), fiskgelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, citronolja, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt)



Rekommenderat intag: För att bibehålla DHA-nivåerna under graviditet och amning, 1 kapsel per dag eller enligt läkares rekommendation.



Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

 

NÄRINGSVÄRDE

PER KAPSEL

Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk

800 mg

Omega-3 fettsyror       

640 mg

- DHA Dokosahexaensyra

480 mg

- EPA Eikosapentaensyra

104 mg

-Andra Omega-3 fettsyror

56 mg