naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
112754

Pharbio Omega 3 Forte 132k

211 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Högkoncentrerat välmående.
Vill du försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med omega-3?

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott med betydligt större andel omega-3 än de flesta andra fiskoljor som finns på marknaden. Fiskoljan som används är högkoncenterad. Det betyder att andelen omega-3 fettsyror i fiskoljan som ingår i Pharbio Omega-3 Forte är hela 70 % av totala mängden fettsyror. Dessa utgörs främst av de viktiga fettsyrorna EPA, DHA och DPA.

Sveriges mest sålda omega-3 på apotek!

Den höga koncentrationen innebär att du får i dig den omega-3 du behöver endast 1-2 kapslar om dagen.

Kanske är det därför Pharbio Omega-3 används av så många svenskar.

Omega-3 är fleromättade fettsyror som användsbland annat som energi och byggsten i kroppen. Omega-3 fettsyror har positiva effekter på hjärtat, hjärnan, synen och kolesterolnivåerna. Detta beroende på typ av omega-3 fettsyra och dos.

- Bidrar till hjärtats normala funktion (för kosttillskott gäller minst 250 mg EPA och DHA per dygn).

- Bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion (för kosttillskott gäller minst 250 mg DHA per dygn).

- Bidrar till att bibehålla normal synförmåga (för kosttillskott gäller minst 250 mg DHA per dygn).

- Bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet (vid ett dagligt intag av 2 g alfalinolensyra).

Fisken som används i Pharbio Omega-3 Forte fångas utanför Sydamerikas kuster vid Chile och Peru. Vi har full spårbarhet bakåt i tillverkningskedjan, vilket gör det möjligt att spåra fisken ner till respektive fiskebåt och fångstplats. De reningsprocesser som används vid framställningen garanterar en produkt renad från miljögifter och tungmetaller.

Pharbio Omega-3 Forte innehåller högkoncenterad fiskolja i naturlig triglyceridform där 70% av totala mängden fettsyror är omega-3. En hög koncentration har gjorts möjlig genom att ta bort större delen av det mättade fettet som finns i fiskolja. Normalt utgör det mättade fettet ca 20-25 %. Därför innehåller Pharbio Omega-3 Forte en mycket låg halt av mättade fetter (6 %).

Varje kapsel innehåller: 1000 mg högkoncentrerad fiskolja innehållande 630 mg omega-3 fettsyror i naturlig triglyceridform (varav EPA 300 mg, DHA 200 mg och andra omega-3 fettsyror 130 mg).

Förvaras oåtkomligt för barn.