naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
401174

Anti kräm 5% 2g pumpflaska

129 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

 

Munsår kommer alltid olägligt. Förutom att det kan vara smärtsamma och besvärliga så påverkas ofta hela allmäntillståndet och humöret under de dagar man har munsår.
 
  • Anti Pump
  • Tilltalande pumpflaska 
  • Pumpflaskan är enkel att använda och diskret att ta med sig
 

Dosering 

Det är enkelt att dosera önskad mängd. Pumpflaskan pumpar inte ut mer kräm än man önskar och man får ut allt innehåll.
 
Hygenisk hantering 
En god hygien är ytterst viktigt när man har och behandlar munsår då herpesviruset är mycket mittsamt. Pumpflaskan minimerar kontakten med krämen i behållaren.
 
Enkel att ha med sig 
Det är viktigt att börja behandla tidigt och därför viktigt att alltid ha Anti nära till hands. Den lilla Antipumpflaskan är enkel att ha med sig i fickan eller väskan.
 
Hur används Anti?
Börja behandling tidigt – för bäst och snabbast effekt mot munsår
Anti har effekt både vid tidig och sen behandlingsstart men ju tidigare behandlingen påbörjas desto bättre. Behandlingen ska påbörjas helst redan vid de första symtomen (t ex stickningar och en pirrande känsla i läppen) på att ett munsår är på väg att bryta ut. Då får man den bästa och snabbaste effekten mot munsår och man har chans att helt slippa besvärliga blåsor. Ha alltid Anti tillhands, hemma, på jobbet, i handväskan etc så kan du påbörja behandlingen så tidigt som möjligt.
 
Behandla med Anti var fjärde timme, fem gånger per dag, i som längst fem dagar.
 
Behandlingseffekt
Med Anti läker munsåret snabbare, och man får mindre smärta och färre besvär av munsåret under tiden. Det kan även helt förhindras att blåsor uppkommer överhuvudtaget. Anti ser också till att den period under vilken man riskerar att smitta andra blir kortare. Läs informationen i förpack-ningen innan användning.

Anti kräm används för behandling av blåsor och sår på eller runt läpparna eller i ansiktet orsakade av herpes simplex virus.

Orsaken till många munsår (herpes labialis) är ett virus som kallas herpes simplex. Viruset orsakar blåsor eller sår framför allt på läpparna men också i andra delar av ansiktet. Virusinfektionen kan bryta ut när kroppens immunförsvar är försämrat, t ex vid förkylning eller annan infektion.

Stark sol, stress eller menstruation kan också framkalla symtomen.
 

  • Anti hämmar virusets förmåga att föröka sig vilket gör att infektionen avstannar och går tillbaka.


Anti kan fås på recept från läkare men finns även receptfritt (i förpackning om 2 gram). Observera att läkaren kan ha ordinerat läkemedlet för annat användningsområde och/eller med annan dosering än angiven i bipacksedeln.


Skall ej användas till barn under 12 år.

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga föra användning. Åldersgräns 18 år för att köpa.