naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
114838

Omnisym Pharma OmniVegan 90k art nr 18059

199 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Välbalanserad multivitamin - och mineraltilskott med fokus på styrka och bra upptag

Vårt populära vegancertifierade multivitamin OmniVegan är optimerad och innehåller flera nyheter. Produkten innehåller nu tex vegansk vitamin D3 och naturlig betakaroten. Nu är OmniVegan® dessutom i en kapsel och i en burk. Ny ekonomisk storlek med 90 kapslar till ett rekommenderat utpris på 199 sek.

Naturligtvis fortfarande med de unika styrkor som tidigare tex hög styrka av Vitamin E och C, organiskt bundna mineraler, metylformen av Vitamin B12 och folsyra och andra nyttiga ämnen som kolin, bor, kisel och fosfolipider.

OmniVegan är tilltänkt alla, inte bara för veganer. Ett smart alternativ för den medvetna konsumenten. Ett rent kosttillskott – rakt igenom, inga konstigheter!

 

Anpassad till en växtbaserad kost

OmniVegan ger ett bra bredspektrat tillskott av vitaminer och mineraler. Produkten tar hänsyn till de extra näringsämnen som kan vara till nytta för att komplettera med när man lever huvudsakligen som vegetarian eller vegan. Detta handlar till exempel om vitamin B12, kolin (om man inte äter ägg), järn, jod och D-vitamin i form av en vegansk källa.

OmniVegan är 100% vegansk och är registrerad både hos den svenska organisationen Djurens Rätt och hos Vegan Society i England

 

Hälsofrämjande effekter

Vitaminerna och mineralerna i OmniVegan bidrar bl a till en normal funktion av immunsystemet, nervsystemet, ben, hjärta, ögon, hud och hår, samt energinivå. 

 

Unik sammansättning

• Hela 28 vitaminer, mineral och andra viktiga näringsämnen.

• Med extra Vitamin C och E.

• Med vegansk vitamin D3.

• Både K1 och K2 vitamin.

• Flera B-vitaminer i de mest biologisk aktiverad formerna t ex metylkobalamin formen av B12 och folsyra i form af metylfolin.

• Med organiskt bundna mineraler.

• Spårämnen som kisel och bor.

• Med de viktiga näringsämnena kolin och inositol.

 

Övrig information

OmniVegan innehåller varken gluten, laktos eller artificiella färger. Observera att Riboflavin (B2- vitamin) kan göra urinen mörkare. Detta är normalt och helt ofarligt.

 

För mer information om produkten klicka på flikarna "Innehållsförteckning" samt "Mer information".