naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
HOL-5060

Holistic UltraTarm 90 caps

264 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Holistic Ultratarm är ett kosttillskott av magnesiumoxider som hjälper vid förstoppning och trög tarm. Skonsam och kan användas regelbundet!

Innehåller magnesiumoxider
Hjälper vid förstoppning och trög tarm
Kan användas regelbundet
UltraTarm från Holistic innehåller magnesiumoxider, som är en magnesiumform med låg biotillgänglighet. Detta betyder att magnesiumet till stor del passerar tarmen utan att kroppen upptar det. I denna process håller magnesiumet kvar vatten i tarmen vilket ökar volymen på innehållet i tarmen samt gör det lösare. Det här underlättar för kroppen vad gäller tarmtömning. När innehållet i tarmen rör sig framåt främjas en god tarmflora och miljön för tarmbakterierna.

Doser/portioner per förpackning:

90 doser

Dosering:

1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas med fördel på tom mage tillsammans med 1-2 glas apelsinjuice/citronvatten eller vatten. Drick rikligt med vatten hela dagen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Ingredienser:

Magnesiumoxider, Askorbinsyra, Citrusbioflavonoider, Äppelcidervinäger, Fruktooligosackarider, Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa från träd.

Innehåll per kapsel (% DRI):

Magnesium

283,5 mg

75,6 %

Vitamin C

80 mg

100 %

Citrusbioflavonoider

10 mg

Äppelcidervinäger

10 mg

Fruktooligosackarider (FOS)

2 mg

Förvaring:

Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

Övrigt:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.