naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
507541

Solaray Multidophilus12 100 kap veg

399 kr
Available
Not available
.
Not available
Product Description:

Användningsområde - Hälsa, Immunförsvar, Matsmältning


Rekommenderat intag - 2 kapslar dagligen med mat eller vatten

 

En sund tarmflora är nödvändig för koppens matsmältning, näringsupptag och avgiftning. Tarmfloran kan störas av stress, antibiotika och av felaktigt sammansatt kost. En kapsel Solaray Multidophilus 12 innehåller 10 milliarder levande goda mjölksyrabakterier från 12 olika bakteriestammar. Dessa bakterier kompletterar varandra och hjälper till med reproduktion av den normala tarmfloran. Bakteriestammarna L.bulgaricus och S.thermophilus, genom århundraden använda i produktion av yoghurt, är båda välkända som tillverkare av mjölksyra och matsmältningsenzymet laktas. Dessa båda stammar skapar bättre tillväxtmöjligheter för de goda bakterierna som koloniserar tarmen. De vegetabiliska kapslarna är motståndskraftiga mot magsyra för att lösas upp först i tunntarmen.

Hittills har mjölksyrabakterier använts i första hand för att förebygga och behandla diarré och vaginala infektioner. Under senare år har det varit ett starkt ökande intresse för att använda mjölksyrabakterier även vid andra infektioner till ex luftvägsinfektioner.

  • Det är idag också känt att mjölksyrabakterier kan vara till god hjälp vid laktosintolerans.

1 kapsel innehåller:
10 milliarder levande mjölksyrabakterier från
12 bakteriestammar: L.acidophilus, L.brevis,
L.bulgaricus, L.paracasei, L.planatarum,
L.rhamnosus, L.salvarius, B.lactis, B.bifidum,
B.infantis, B.longum, S.thermophilus.


Innehåller inte

Socker, jäst, soja, majs, gluten, laktos samt konstgjorda färg- och tillsatsämnen


Ingredienslista

Blandning av 12 olika probiotiska stammar i maltodextrin, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, tabletthjälpmedel, (triacetin, ammoniumhydroxid)), förtjockningsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), antiklumpmedel (kiseldioxid, vegetabiliskt magnesiumstearat).