naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet Över 100 000 nöjda kunder! Snabb leverans Bra priser


Bookmark and ShareItem ID:
SKIP-7331563420237

Skip Ginseng Sport 100 tabl

91 kr
Available
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Product Description:

Att stress har en nedbrytande effekt på kroppen är de flesta experter eniga om. Ginseng Sport ger ökad tolerans för både fysisk och psykisk stress.
Ginseng används traditionellt för ökad energi, kraft och ork och ginseng har länge använts för sin koncentrationshöjande effekt på i övrigt friska personer.

 

Ginsengrot är en urgammal kinesisk medicinal-växt. I Kina och Korea kallas Ginseng för ”livets rot”. Ginseng är ett av de mest använda kosttillskotten sedan många tusen år tillbaka. Den anses förlänga livet och fungerar som stimulerande medel.

 

Ginseng Sport innehåller Panax Ginseng som är en kvalitetsbeteckning som garanterar att man endast har skördat rötter som är fullt mogna. Rådgör med din läkare om du har högt blodtryck.

 

Portion: 1 tabl (100 portioner)

Innehåll per  portion  
Panax Ginseng 250 mg  
Guarana 100 mg  

 

Doseringsförslag

1 tablett per dag tillsammans med hård fysisk eller psykisk aktivitet.
Ingredienser: Panaxa Ginseng, guarana, Bindemedel:, cellulosa, stearinsyra, dextros, laktritsrot.

Viktigt

Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll från direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd. Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridasOthers also bought
Not what you were looking for? Maybe some of these are interesting