Naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet   Brett sortiment Bra priser Fri frakt över 500 kr

Vill vill hjälpa människor och djur att bli friskare, starkare, och lyckligare på ett naturligt sätt.

 

Bra näringsämnen är grunden till en bra eller till och med optimal hälsa.

 

 

Naturprodukter.se/Hornsgatans Hälsokost grundades på 80-talet och har under åren blivit känt för sitt breda utbud och filosofin att god hälsa inte ska vara en lyx tillgängligt endast för de rika.

 

Under åren har vi gjort det till vår uppgift, att erbjuda bra hälsokost och kosttillskott till priser som är rättvisa och överkomliga för alla, i butik och via e-handel.

Vi är helt fristående och tillhör ingen kedja. Därmed är vi inte bundna till något varumärke, vi säljer helt enkelt det vi anser är bäst för våra kunder.

 

Idag tillhör Naturprodukter.se med butiken Hornsgatans hälsokost en av de mest framgångsrika aktörerna i branschen. Ett kvitto på att bra produkter till bra pris, schyssta villkor och bra service lönar sig! Företagets juridiska namn är Sektra Hälsa AB.

 

Medan vi har vuxit kraftigt under de senaste åren har en sak aldrig förändrats - vårt åtagande att tillhandahålla produkter och tjänster som gör det möjligt för människor att leva ett friskare och hälsosammare liv.

 

Butiken på Hornsgatan 45 (Mariatorget, Stockholm) har funnits i över 30 år och vi var en av de första företagen i branschen att sälja på nätet. Idag har vi beställningar på vår webbshop från världens alla hörn. En kombination av bra produkter till bra priser, snabb frakt och bra villkor har gjort att fler och fler internationella kunder söker sig till oss och vårt varumärke.

Med våra ca 6000 produkter har vi ett brett sortiment som täcker det mesta. Besök gärna vår Butik på Hornsgatan 45 eller varför inte titta igenom vårt sortiment på Naturprodukter.se

Varmt välkommen!

Kontakta oss

[email protected]
Tel 08 - 658 67 97


Måndag-Fredag 10.00-19.00

Lördagar 11.00-16.00

Söndagar 11.00-16.00

 

 

 

Besök oss 


Hornsgatan 45 (mitt emot Folkoperan), Stockholm
T-bana Mariatorget
Må-Fr 10.00-19.00

Lö 11.00-16.00

Sö 11.00-16.00