Naturprodukter.se - Din hälsobutik på nätet   Brett sortiment Bra priser Fri frakt över 500 kr


Artikelnummer:
SKIP-7331563512277

Skip Magosan 90 kaps veg

Gasbildning och uppsvälldhet kan vara tecken på dålig matsmältning. Förbättrad matsmältning ger ökat välbefinnande.

Din förmåga att smälta och absorbera föda minskar med åldern. Magosan bryter ner fett, kolhydrater och protein i magen och är verksamt i både mage och tarm.


Skip Magosan hjälper kroppen att bryta ned födan till sina minsta beståndsdelar för att underlätta och optimera näringsupptaget.

Eftersom biologiskt liv bygger på kemiska reaktioner är enzymerna en förutsättning för allt liv. De kemiska reaktionerna som vårt liv bygger på skulle ta för lång tid vid vår kroppstemperatur om inte enzymerna fanns till hands.

Enzymer påskyndar nedbrytningen av den föda vi stoppar i oss. Eftersom all vår föda måste brytas ned i matsmältningssystemet för att vi skall kunna utnyttja dess näringsämnen är förekomsten av enzymer livsnödvändigt.

Magosan verkar i både mage och tarm och har alla enzymer som behövs för att bryta smälta en måltid. Innehåller 16 olika vegetabiliska enzymer i vegetabiliska kapslar som verkar längs hela matsmältningssystemet p.g.a. brett aktivt pH intervall.

 

Vad är enzymer?

Ett enzym (från grekiska en, “i”, och zyme, “jäst”) är ämnen som påskyndar kemiska reaktioner utan att själv förbrukas. Eftersom biologiskt liv bygger på kemiska reaktioner är enzymerna en förutsättning för allt liv. De kemiska reaktionerna som vårt liv bygger på skulle ta för lång tid vid vår kroppstemperatur om inte enzymerna fanns till hands.

 

Vad gör enzymer?

Enzymer påskyndar nedbrytningen av den föda vi stoppar i oss. Eftersom all vår föda måste brytas ned i matsmältningssystemet för att vi skall kunna utnyttja dess näringsämnen är förekomsten av enzymer livsnödvändigt. Utan enzymer skulle födan inte brytas ned tillräckligt och därigenom inte kunna tas upp av kroppen.

 

Varför ska du använda Magosan?
Verkar i både mage och tarm. Bryter ned fett, proteiner, kolhydrater samt fibrer och olika sockerarter. Har alla enzymer som behövs för att bryta smälta en måltid. Har 16 olika vegetabiliska enzymer i vegetabiliska kapslar. Verkar längs hela matsmältningssystemet p.g.a. brett aktivt pH intervall. Väl avvägd sammansättning och styrka på ingående enzymer. 

 

Rekommenderad daglig dos

2 kapslar per måltid (2 måltider/dag)

Daglig dos

Lipas 3.200   FTP
Amylas 26.000   DU
Proteas 4,5 80.000   HUT
Bromelain 2.000.000   FCCPU
Glucoamylas 40   AGU
Alpha-galactosidas 600   GaIU
Lactas 4.000   ALU
Peptidas 10.000   HUT
Pectinas 60   endo-PGU
Proteas 3,0 60   SAPU
Phytas 40   FTU
Cellulas 900   CU
β-glucanas 60   BGU
Xylanas 1.300   HCU
Hemicellulas 1.300   HCU
Invertas 900   SU

ingredienser
Lipas, Amylas, Proteas 4,5, Bromelain, Glucoamylas, Alpha-galactosidas, Lactas,
Peptidas, Pectinas, Proteas 3,0, Phytas, Cellulas, β-glucanas, Xylanas, 
Hemicellulas, Invertas.


Förvaras oåtkomligt för barn.
Kostillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.
Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »