Ricinolja Kallpressad EKO 100 ml

Better You

89 kr

Slut i lager

Få en notis på mailen när produkten är i lager igen!

Genom att ange din e-postadress nedan så skickar vi en notis till din e-postadress när varan är i lager igen!

    Få först, betala sen. Utan avgifter.

    Lagersaldon i våra butiker:

    Hornsgatan: 3 st i lager Fridhemsplan: 1 st i lager

    ● Ekologisk & Kallpressad● 100% ren, outspädd ricinolja● Hår-, ansikts- och kroppsolja● Kan även användas invärtes

    • Fri frakt vid köp över 399 kr
    • En riktig hälsokostbutik
    • Brett sortiment

    Mer om Ricinolja Kallpressad EKO 100 ml

    Ricinolja Kallpressad EKO 100 ml från Better YouEkologisk och
    kallpressad Ricinolja (Ricinus communis) från frön. Hår-, ansikts- och
    kroppsolja. Ricinolja är kallpressad från fröet av Ricinus communis och
    är nästan
    luktlös och smaklös. Ricinolja är ett viktigt biobaserat råmaterial i
    olika kosmetika, tvål, textiler, massageoljor och till och med
    läkemedel. Ricinolja anses av många vara en av de finaste naturliga
    hudmjukgörare som finns idag. Ricinolja innehåller Omega 3-9, A-, D- och
    E-vitamin och har också en naturlig solskyddsfaktor 9.Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.Vitamin D bidrar
    till att bibehålla normal muskelfunktion.Vitamin E bidrar till att
    skydda cellerna mot oxidativ stress.Näringsinnehåll per portion (5ml)Mängd Ricinolja5 ml  – varav genomsnittsvärden fettsyrorPalmitinsyra159 mgStearinsyra123 mgOmega 3222 mg Omega 61 700 mg Omega 729 mg Omega 91 849 mg Vitamin A5 ug (1 % av DRI)Vitamin D1 ug (20 % av DRI)Vitamin E50 mg  (414 % av DRI)* DRI-värden = Dagligt ReferensintagAnvändning:Utvärtes: Hår-, ansikts- och kroppsolja. Undvik direkt ögonkontakt. Vid direkt ögonkontakt; tvätta grundligt med vatten.Invärtes: Intag 1 tsk (5 ml) dagligen i samband med måltid. Antingen direkt i
    munnen eller i valfri vätska. Observera att Ricinolja kan vid höga doser
    ha en laxerande verkan.Ingredienser:Ekologisk och kallpressad Ricinolja (Ricinus communis) från frön. Ricinolsyra 92%.